Avertisment pentru Ianis Hagi! Greşeala uriaşă a tricolorului la revenirea la Rangers. A fost eliminat în timp record

Avertisment pentru Ianis Hagi! Greşeala uriaşă a tricolorului la revenirea la Rangers. A fost eliminat în timp record. O fostă glorie a clubului a dat verdictul despre revenirea tricolorului la prima echipă.

Ianis Hagi s-a întors la prima echipă a lui Rangers. A dat o pasă de gol, apoi a fost eliminat după o intrare criminală.

Avertisment pentru Ianis Hagi!

Jamie Murphy a vorbit despre internaţionalul român, după ce acesta a bifat primul meci la formaţia scoţiană, după o pauză de 414 zile, conform dailyrecord.co.uk. Ianis Hagi a fost introdus în meciul cu St Johnstone. A dat o pasă de gol, apoi a fost eliminat. Astfel, va fi suspendat pentru două meciuri de campionat ale lui Rangers.

Fostul jucător al lui Rangers a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Ianis Hagi, fiind convins că fanii echipei de pe Ibrox sunt bucuroşi că internaţionalul a revenit. Jamie Murphy susţine însă că internaţionalul român va fi cu siguranţă apăsat de cartonaşul roşu încasat, după un fault extrem de dur comis asupra lui Kimpioka.

„Sunt sigur că fanii lui Rangers au fost încântaţi să-l vadă pe teren. E un jucător excelent. Are ambele picioare pentru a pasa. Poţi să-ţi dai seama de asta de la assist-ul pe care l-a oferit, la golul lui Cerny.

E îmbucurător pentru fanii lui Rangers că a revenit. Ecu siguranţă va fi dezamăgitor pentru el după cartonaşul roşu încasat. Nu există argumente pentru asta şi o ştie şi el.

O seară dezamăgitoare până la urmă. Sunt sigur că toată lumea de pe Ibrox e fericită că s-a întors”, a declarat fostul jucător al lui Rangers, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Cutremur la Dinamo! Acuzaţii devastatoare la adresa fanilor. Se poate ajunge la ani grei de puşcărie

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminaliății Economice...

Gest uriaş al tricolorilor! Ce au făcut oamenii lui Mircea Lucescu înaintea meciului. Totul a devenit public

Pentru România urmează două dueluri de foc în această...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed