Marius Şumudică schimbă echipa! Începe revoluţia la Rapid. Urmează schimbări masive

Marius Şumudică anunță schimbări drastice la Rapid. Șeful lotului primește întăriri pentru următorul meci din capionat, cu Farul. Aaron Boupendza poate, în sfârșit, să debuteze pentru giuleșteni.

Rapid va juca cu Farul în etapa cu numărul 13 din Superliga. Meciul va avea loc după pauza internațională oferită echipelor naționale, pe 21 octombrie, de la ora 21:00.

Marius Şumudică schimbă echipa!

Marius Șumudică anunță că Rapidul se poate baza, în sfârșit, pe Aaron Boupendza, dar va primi ajutor și din partea lui Clinton N’Jie, noul jucător care nu a apucat să debuteze la Rapid, deși a fost pregătit, și Alexanxdru Dobre, noul venit.

„N’Jie va avea drept de joc după pauză, Dobre poate juca. Nu eu l-am văzut pe Dobre, dar mi-am dat acordul după ce mi-a fost propus. Mi-am dorit să vină. Avem nevoie de dubluri pe posturi. El e un jucător care a trecut pe la națională, are o explozie foarte bună.

Noi îi avem în benzi doar pe Petrila și pe Rareș Pop în acest moment. Nu doar eu decid la transferuri, dar am ultimul cuvânt și am spus «da».

Cred că situația lui Boupendza va fi rezolvată într-o săptămâna și va putea juca. El semnase o hârtie că e de acord cu propunerea lui Zamalek, nu a semnat niciun contract. În baza acelei hârtii nu au cum să câștige ei la FIFA. Oricum acordul acela expira în 3 zile, era expirat când a semnat cu noi”, a declarat, la Digi Sport, Marius Șumudică.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed