Scoțienii au reacționat rapid. Ce au scris după mesajul postat de Ianis Hagi: ‘Este un păcat enorm’

Ianis Hagi a revenit la Rangers după o lungă perioadă. Introdus în repriza a doua a meciului cu St. Johnstone, românul a fost eliminat în minutul 81.

A doua zi, Ianis Hagi a postat un scurt mesaj pe rețelele de socializare, iar jurnaliștii scoțieni au reacționat imediat.

Scoţienii l-au pus la zid pe Ianis Hagi după ce a fost eliminat

Rangers a câștigat pe Ibrox meciul cu St. Johnstone, scor 2-0. Internaționalul român a dat o pasă de gol, apoi a fost eliminat. La o zi distanță, Hagi a postat un mesaj în mediul online.

„Ibrox, mulțumesc. Voi fi veșnic recunoscător pentru primirea de aseară (n.r. duminică, 6 octombrie)”, a scris fiul lui Gică Hagi într-un Insta Story.

Presa din Scoția a reacționat imediat și a comentat postarea.

 „Ianis Hagi le trimite un mesaj fanilor Rangers după ce s-a întâmplat cu St Johnstone. După ce s-a întors pe teren într-un mod strălucitor și a oferit un assist la unul dintre cele două goluri ale lui Vaclav Cerny, a fost eliminat. A pus astfel capăt revenirii sale incitante. Fiecare fan a putut vedea exact ce a însemnat pentru Hagi să se întoarcă pe stadionul Ibrox după atâtea luni de absență.

Este un păcat enorm că întoarcerea s-a încheiat cu un cartonaș roșu.

Hagi nu este deloc un jucător rău intenționat. Clement a știut cât de mare a fost o lovitură pentru internaționalul român și l-a îmbrățișat în timp ce ieșea de pe gazon în aplauzele fanilor”, au scris cei de la ibroxnews.com.

Philippe Clement: „Nu pot să fiu dezamăgit de el”

Antrenorul scoțienilor l-a îmbrățișat pe Hagi în momentul în care a părăsit terenul. La conferința de presă Philippe Clement a declarat că jucătorul său a meritat să fie eliminat.

„Am avut senzația că n-a fost multă intensitate și am avut dubii mari legate de eliminare, dar, după ce am văzut imaginile, e roșu clar. Intrarea n-a avut intensitate, e mai degrabă una întârziată, din partea unui jucător obosit la acel moment. E doar un fault făcut de un jucător de profil ofensiv. Ianis n-a avut nicio intenție să intre așa.

A avut ghinion, dar e un roșu clar, așa că n-am ce să zic despre asta. Nu pot să fiu dezamăgit de el, pentru că e în procesul de creștere. Dar nu cred că va fi o suspendare mare, pentru că se vede că n-a avut multă intensitate și a fost mai degrabă ceva cu ghinion.

Știe că pleacă cu echipa națională și sper să aibă minute acolo și apoi, când se întoarce, să avem antrenamente bune cu el”, a declarat Clement, conform Irish News.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Cutremur în Superliga! Oamenii lui Răzvan Burleanu au dat ultimatum. Echipele care sunt ameninţate

Cutremur în Superliga! Oamenii lui Răzvan Burleanu au dat...

Avertisment pentru Ianis Hagi! Greşeala uriaşă a tricolorului la revenirea la Rangers. A fost eliminat în timp record

Avertisment pentru Ianis Hagi! Greşeala uriaşă a tricolorului la...

Cristina Neagu s-a dezlănţuit! Atac devastator la adresa unui fost antrenor. Messi din handbal i-a răspuns dur

Cristina Neagu s-a dezlănţuit! Atac devastator la adresa unui...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed