Gigi Becali îi face echipă lui Elias Charalambous! Jucătorii care vin la FCSB. Amănunte de ultimă oră din interior

Gigi Becali anunță că va face câteva transferuri în perioada de mercato din iarnă, pentru a contura bine lotul condus de Elias Charalambous. Patronul de la FCSB vrea să cucerească tot.

FCSB se ridică în clasament încetul cu încetul. Roș-albaștrii sunt la două puncte distanță de play-off, în condițiile în care sunt cu un meci în minus, iar situația din Europa League este pe cât se poate de bună.

Gigi Becali îi face echipă lui Elias Charalambous!

Ultimele 2 victorii obținute, 1-0 cu PAOK, care a clasat echipa pe locul 4 în Europa League, și 3-2 cu Gloria Buzău, îl face pe Gigi Becali să dorească să aducă întăriri.

Potrivit declarațiilor oferite la Fanatik, Gigi este pregătit pentru cel puțin 3 transferuri în iarnă, și va aduce jucători din străinătate.

„O să mai iau jucători, o să vezi. Nu iți spun. Nu îți spun, că vă prindeți, nici dacă vă dați peste cap. Doi jucători iau în iarnă, din străinătate, din America de Sud, de Nord, Brazilia, nu te interesează. Nu are rost, o să vezi, nu știu, 3 jucători, 4. O să aduc jucători iar în iarnă. Ce rost are să discutăm astea? (n.r. despre Champions League) Dacă vrea Dumnezeu, prindem oricând.

Ți-am spus că o să aduc jucători, 3-4 jucători. Habar nu am, nu știu cine e (n. r. Mihnea Rădulescu)”, a declarat Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed