Marius Şumudică s-a decis! Răspuns pentru cei care au spus că-şi va da demisia. Discuţie decisivă cu Dan Şucu

Nici nu se pune problema ca Marius Şumudică să-și dea demisia de la Rapid. Tehnicianul din Giulești nu va renunța deloc așa ușor și, va face tot posibilul ca randamentul jucătorilor să crească.

Rapidul nu are un parcurs mai deloc bun în Superliga, iar de când cu Marius Șumudică la cârma jucătorilor, s-au înregistrat doar 2 victorii, 2 egaluri și tot atâtea înfrângeri.

Marius Şumudică s-a decis!

După ultimul meci, cu FC Botoșani, un eșec total, 2-0, clubul a intrat în ședință, pentru a stabili care va fi soarta lui Marius Șumudică, și mai ales ce tebuie să se întâmple pentru ca echipa să ajungă pe linia de plutire.

După ce s-a decis că toate creditele îi sunt acordate, în continuare, lui Șumi, tehnicianul a ieșit și a vorbit despre dorința lui de a ajunge și a sta la Rapid și a declarat că nu va renunța ușor la această echipă.

„Dacă mi-am dorit să vin la Rapid, credeți că plec așa ușor? Nu se pune problema să plec de la Rapid. Sunt niște lucruri pe care le-am discutat cu jucătorii, sunt niște momente în care nu au atitudinea care trebuie.

Trebuie să port niște discuții individule cu ei, sunt 5 săptămâni, nu e ușor să îi iei individual să vorbești, mai sunt și unii străini, e greu.

Nu sunt bisericuțe, e una dintre cele mai cuminți echipe pe care le-am antrenat. Eu nu am anunțat niciodată echipa că voi pleca, nu am venit pentru bani aici, am venit pentru proiect. Am luat echipa în timpul sezonului, atunci când nu faci o pregătire nu este ușor. Chiar astăzi am avut o discuție cu domnul Șucu.

Un plus foarte mic este în dreptul lui Șumudică față de mandatul lui Lennon. Eu nu sunt mulțumit cu ceea ce se întâmplă în momentul de față, cu ceea ce jucăm și ce arătăm. Eu vă promit că această echipă va crește și va arăta altfel peste două săptămâni”, a declarat, la Digi Sport, Marius Șumudică.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed