Neil Lennon face scandal! A trecut la ameninţări. Amănunte incendiare după ce a fost dat afară de Dan Șucu

Fostul antrenor al echipei lui Dan Șucu, a trecut la ameninţări, după înfrângerea cu FC Botoșani. Nord-irlandezul Neil Lennon vrea să rupă tăcerea și să spună adevărul despre perioada petrecută în Giulești.

Fostul antrenor al giuleștenilor a refuzat să comenteze forma actuală a Rapidului, dar a amenințat că va spune mai multe despre demiterea sa, în viitor. Dan Șucu l-a înlocuit pe nord-irlandez cu românul Marius Șumudică.

Amănunte incendiare după ce a fost dat afară de Dan Șucu!

Neil Lennon, fostul antrenor al Rapidului, a trecut la amenințări. Tehnicianul nord-irlandez vrea să dea cărțile pe față și să spună adevărul despre perioada petrecută în Giulești.
Rapid București a pierdut partida de pe terenul lui FC Botoșani, scor 0-2, în etapa a 12 a din Superliga. Marius Șumudică, actualul tehnician, nu a reușit până în acest moment să obțină rezultatele așteptate de conducere și suporteri.

Fostul antrenor al giuleștenilor a refuzat să vorbească despre situația actuală a Rapidului, dar a transmis că va spune mai multe despre demiterea sa în viitor.

„Într-o zi o să spun mai multe despre ce s-a petrecut la Rapid, dar nu acum. Nu știu ce versiune spune clubul despre plecarea mea, dar cred că majoritatea oamenilor știu adevărul despre ce s-a întâmplat.
Cât privește rezultatele pe care le au acum cei de la Rapid, chiar nu mai este problema mea”, a declarat Neil Lennon, potrivit golazo.ro.

Rapid București trece printr-o perioadă dificilă în campionat și se află pe poziția 12 în Superliga.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed