Probleme mari pentru Mircea Lucescu! Jucătorul pleacă, de urgenţă, din cantonamentul naţionalei. Omul lui Răzvan Burleanu a dat toate detaliile

Probleme mari pentru selecționerul Mircea Lucescu! Jucătorul va pleca din cantonamentul naţionalei, motivul fiind accidentarea cu care se confruntă. Omul lui Răzvan Burleanu a dat toate detaliile despre situația actuală a fotbalistului.

Mircea Lucescu nu se poate baza pe jucătorii de la FCSB, Florin Tănase și Adrian Șut, ambii accidentați. Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, Răzvan Burleanu, a oferit câteva declarații despre starea de sănătate a celor doi fotbaliști.

Omul lui Răzvan Burleanu a dat toate detaliile!

FCSB a primit încă o veste proastă după partida cu Gloria Buzău, câștigată cu scorul de 3-2.
Florin Tănase, fotbalistul revenit în această vară la campioana României, este suspect de ruptură musculară. Adrian Șut se confruntă și el cu probleme.

Potrivit digisport.ro, Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF a declarat că Adrian Șut a venit cu probleme medicale în cantonamentul de la Mogoșoaia. Cel mai probabil, nu va evolua pentru națională și se va întoarce la echipa de club.

Șut a fost integralist în meciul cu Gloria Buzău și a fost utilizat ca fundaș central. Motivul a fost suspendarea lui Mihai Popescu, la fel ca Dawa, iar Ngezana este accidentat.

”Cel mai important lucru este fie cu toții sănătoși. De exemplu, astăzi Adrian Șut a venit cu o problemă de sănătate după ultimul meci.
Din ce am înțeles are o mică leziune fibrilară și va fi trimis acasă. Are nevoie de o pauză de câteva zile, după RMN-ul făcut dimineață și care a fost interpretat deja.”, a spus Vochin.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed