‘Nu îți e rușine? Tu ne educi pe noi’. Răzvan Burleanu, ameninţat. Scandal momentului escaladează

‘Nu îți e rușine? Tu ne educi pe noi’. Răzvan Burleanu, ameninţat. Scandal momentului escaladează. Gigi Becali nu se lasă şi dă de pământ cu şeful fotbalului românesc. Cei doi sunt într-un conflict mai vechi.

Răzvan Burleanu i-a transmis lui Gigi Becali să fie mai atent cu declaraţiile la adresa să. Ar putea să aibă parte de surprize.

Răzvan Burleanu, ameninţat

Când a auzit că i-a transmis Răzvan Burleanu, Gigi Becali şi-a ieşit din minţi. De la regula U21 până la chestiuni legate de comportamentul patronului de la FCSB, disensiunea dintre cei doi este departe de final.

Chiar dacă echipa sa a câștigat cu PAOK Salonic în Europa League, Gigi Becali nu a uitat de președintele FRF. „Eu ce declarație să fac? Eu nu am nicio surpriză! Eu fac legi în parlamentul României ca să opresc dictaturile. Și ce o să facă el? Bă tu faci Comisie de Integritate.

E rușinos! Îți dai seama, vii tu un copil să ne educi pe noi? Nu ți-e rușine? Cum să faci așa ceva, e obrăznicie ca principiu. O desființez eu și Comisia aia!”, a tunat Becali, conform fanatik.ro.

Nu s-a oprit aici. L-a ameninţat pe şeful FRF. „Cum să îmi dea mie replică? Ce replică? Poate el vreodată să îmi dea mie replică? Poate să fie președintele Federației Federațiilor… eu sunt Becali, el e președinte de Federație.

Cum le-am zis la pușcărie la directori ‘Bă tu ești director de pușcărie, eu sunt Becali. Tu tot milițian de pușcărie o să fii, eu tot Becali o să mor!’. La mine o să fie un milion la înmormântare, dacă vreau, poate vreau să fie doar frații mei. La el o să fie 50 de oameni!”, a mai spus Becali, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed