Final de drum pentru Irina Begu! Românca nu a avut nicio şansă. A fost eliminată încă din turul inaugural

Irina Begu a fost eliminată în turul inaugural de la Wuhan! Românca nu a avut nicio şansă în fața jucătoarei de pe locul 100 WTA, Bernarda Pera. Chiar dacă a dus meciul în setul decisiv, nu a reușit să se impună.

Prezentă la competiția din categoria 100 WTA din China, Irina Begu a fost învinsă din primul tur. Românca s-a duelat cu americanca Bernarda Pera, care s-a impus în trei seturi, scor 6-2, 4-6, 6-2.

Final de drum pentru Irina Begu!

Revenită în top 100 WTA, Begu nu a reuşit să se impună în faţa jucătoarei din Statele Unite ale Americii. După această înfrângere, Jaqueline Cristian a rămas singura româncă din competiţie.

Jucătoarea română de tenis a fost învinsă de americanca Bernarda Pera cu 6-2, 4-6, 6-2, în primul tur de la Wuhan (China). Turneul este dotat cu premii totale de 3.221.715 dolari

Begu a încasat un cec de 14.846 dolari şi 10 puncte WTA

În primul tur la dublu, Jaqueline Cristian şi Kamila Rahimova, au cedat în fața chinezoaicelor Qianhui Tang/Xiyu Wang cu 6-2, 6-1.
Învinsele vor fi recompensate cu 9.128 de dolari şi 10 puncte WTA la dublu.

Cristian a primit un wild card pentru tabloul de simplu şi va juca în primul tur contra columbiencei Camila Osorio.

La dublu, Monica Niculescu face pereche cu Cristina Bucşa (Spania), urmând să le înfrunte în prima rundă pe favoritele numărul opt, Demi Schuurs (Brazilia)/Luisa Stefani (Brazilia).

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed