Jucătorul care poate ajunge, de urgenţă la FCSB! Gigi Becali a dat toate detaliile. Mihai Stoica şi Mihai Pintilii se opun

Gigi Becali vrea să facă un nou transfer la FCSB și a dat toate detaliile despre jucător. Președintele Mihai Stoica şi secundul Mihai Pintilii se opun totuși acestei decizii luate de patronul echipei.

Gigi Becali a pus ochii pe Marian Huja, fundașul central al celor de la Petrolul Ploiești. Patronul FCSB-ului vrea să îl transfere în această iarnă, după ce în meciul cu Gloria Buzău a avut de suferit la nivelul fundașilor centrali.

Gigi Becali pregătește noi transferuri!

Maria Huja, fundașul central al celor de la Petrolul, este luat în vizor de patronul campioanei.
FCSB a avut de suferit la nivelul fundașilor centrali, în meciul cu Gloria Buzău. FCSB a avut un singur stopper în lot, pe Vlad Chiricheș. Adrian Șut a fost titularizat în centrul defensivei, în etapa a 12-a din Superliga.

Becali a anunțat că va realiza mai multe transferuri în perioada de mercato din iarnă. Pe lista sa se află și Maria Huja, de la Petrolul.
Fundașul și-a prelungit contractul cu ploieștenii, chiar în ziua meciului cu FCSB. Becali a transmis că deși lui îi place Huja, oficialii campioanei nu sunt de acord cu transferul stopperului.

„Ce invenție a făcut Pintilii, cu Baba fundaș central. Îmi trebuie fundaș central. Îmi plăcea Huja, dar nu le place lor. Mie îmi place de el, să mai vedem”, a declarat Becali, conform fanatik.ro.

La meciul cu Gloria Buzău, FCSB nu s-a putut baza pe trei fundași centrali. Joyskim Dawa și Mihai Popescu au fost suspendați, iar Siyabonga Ngezana este accidentat. Stopperul sud-african va reveni pe teren la derby-ul cu Dinamo, care este programat după pauza meciurilor naționalei.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed