Gigi Becali detonează bomba! Jucătorul pe care vrea să îl fure de la CFR Cluj. Profită de pe urma problemelor lui Neluţu Varga

Gigi Becali a făcut un anunț bombă despre jucătorul pe care vrea să îl ia de la CFR Cluj. Patronul FCSB profită de pe urma problemelor lui Neluţu Varga și face tot posibilul să îl aducă din iarnă la formația roș-albastră.

Gigi Becali a făcut un anunț surprinzător în ceea ce privește transferul lui Louis Munteanu la FCSB. Patronul campioanei forțează o mutare incredibilă din iarnă. După ce l-a adus pe Daniel Bîrligea, latifundiarul din Pipera nu se oprește aici.

Gigi Becali detonează bomba!

Louis Munteanu a ajuns la CFR Cluj în această vară, deşi a fost dorit şi de Becali la FCSB. După ce l-a transferat pe Daniel Bîrligea, patronul roș-albaștrilor vrea să îl aducă şi pe Munteanu.

Becali a făcut un anunţ bombă despre un posibil transfer al lui Louis Munteanu la FCSB. Acesta forţează o mutarea incredibilă la iarnă.

„Poate îl iau eu pe Louis Munteanu în iarnă. S-a dus, dar poate dau eu banii. A dat banii? Eu nu ştiu asta! Joc cu Louis Munteanu în stânga sau în dreapta. Ori fac nebunie, ori nu fac. M-a ambiţionat meciul ăsta cu Buzău. Mi-a dat putere şi mi-a demonstrat că pot face. Pai acum nu mai dau bani de la mine. Păi mai ştii? Să vedem acum, el e prietenul meu, poate vrea să îl dea. Poate dacă nu a dat banii, îi dau eu”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

În etapa precedentă, FCSB s-a impus cu 3-2 în fața celor de la Gloria Buzău, după ce au întors scorul de la 0-1.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed