Mutare de ultimă oră a lui Mircea Lucescu! Pe cine a adus la echipa naţională. Este omul de încredere al selecţionerului

Mutare de ultimă oră a lui Mircea Lucescu! S-a aflat pe cine a adus la echipa naţională. Este omul de încredere al selecţionerului. Este vorba despre un specialist care a mai lucrat cu Lucescu şi în trecut.

Mircea Lucescu l-a adus la echipa naţională pe Andrei Butnaraş care este analist date. Acesta este cel mai nou membru al stafului echipei naţionale a României.

Mutare de ultimă oră a lui Mircea Lucescu!

Omul de încredere al lui Mircea Lucescu s-a alăturat tricolorilor în cantonamentul de la Mogoşoaia, conform frf.ro. Are 33 de ani şi a mai colaborat cu Mircea Lucescu pe când acesta o pregătea pe Dinamo Kiev. De asemenea, a fost colaborator Wyscout, program integrat în activitatea celor mai importante naţionale şi echipe de club din lume, şi coordonator centru producţie Instat.

Staff-ul complet al echipei naţionale

Antrenori secunzi: Ionel Gane, Florin Constantinovici

Antrenor portari: Leontin Toader

Analist video: Ciprian Niţă

Analist date: Andrei Butnaraş

Preparatori fizici: Cristian Dragotă, Darius Hîmpea

Medic: Claudiu Stamatescu

Staff medical: Toma Vasilescu, Ovidiu Blendea, Adrian Gherovăţ, Dragoş Paraschiv, Alin Burileanu, Cristian Tănase, Constantin Creţu

Team Manager: Cătălin Gheorghiu

Ofiţer de presă: Cătălin Popescu

Comunicare: George Ştucan (social media), Adrian Glodeanu (foto & video)

Ofiţer securitate: Alexandru Nicilă

Kit Management: Cornel Mateiaşi, Cătălin Clincea

Bucătar şef: Andrei Voica

Şofer autocar: Laurenţiu Zabuliche.

Naţionala se pregăteşte pentru următoarele două meciuri din Liga Naţiunilor. Tricolorii au două partide în deplasare, una după altă. Primul este meciul cu Cipru, apoi cel cu Lituania. În primele două meciuri din competiţie naţionala a înregistrat două victorii. A învins Kosovo în deplasare şi Lituania pe teren propriu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed