Mircea Lucescu l-a băgat pe tricolor în ședință! Ce i-a cerut lui Alexandru Mitriță. Jucătorul a dezvăluit discuția

Alexandru Mitriță a dezvăluit discuția pe care a avut-o cu Mircea Lucescu după meciul de pe 9 septembrie cu Lituania. Jucătorul legitimat la CSU Craiova a vorbit despre revenirea lui la echipa națională.

Tricolorii s-au reunit pe 6 octombrie sub comanda lui Mircea Lucescu pentru a pregătii meciuirle cu Cipru și Lituania, de pe 12, respectiv 15 septembrie.

Ce i-a cerut Mircea Lucescu lui Alexandru Mitriță

După ce a ajuns la Mogoșoaia, Alexandru Mitriță a vorbit pe larg despre atmosfera care este în centrul echipei naționale, dar și despre discuția avută cu Mircea Lucescu după ce a sărit în brațele lui la meciul cu Lituania.

”Sunt foarte bine, într-o postură foarte bună. Cu Lituania (n-r- în 9 septembrie, scor 3-1 pe stadionul Steaua) a fost o revenire importantă, cu emoţii mari, dar sunt bucuros că m-am întors. Am lipsit ceva timp, dar am revenit şi am găsit acel grup, unitate.

Toţi jucătorii se înţeleg foarte bine. Se vede că este un grup unit şi prin acest lucru se văd şi rezultatele. La golul cu Lituania mă aşteptam ca Denis (Alibec) să-mi paseze am încercat să-i dau în faţă ca să poată să dea el gol, dar am dat prea uşor pasul, iar după aceea Denis a făcu o fază excelentă. A aşteptat, mi-a pasat şi aşa a venit golul.

Domnul Lucescu mi-a spus că se bucură pentru mine. După toată această perioadă a avut încredere în mine, nu a ascultat ce a spus lumea despre mine, a fost o perioadă grea pentru mine.

Nu pot spune că mai am emoţii când vin la reunire, emoţiile se transformă în bucurie. Nu avem o grupă uşoară. Nu au fost meciuri uşoare, dar noi luăm fiecare meci în parte, dar dacă suntem focusaţi şi uniţi, cu siguranţă nu vom avea probleme. Românii sunt peste tot. Este important când ai fanii lângă tine, sunt al 12-lea jucător. Le mulţumim că vor fi alături de noi, noi vom da totul pe teren”, a declara, pentru FRF TV, Mitriţă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed