Final de drum pentru urmaşa Simonei Halep! Jaqueline Cristian nu a avut nicio şansă. A fost eliminată chiar din turul inaugural

Final de drum pentru urmaşa Simonei Halep! Jaqueline Cristian nu a avut nicio şansă. A fost eliminată chiar din turul inaugural al turneului de categorie WTA 1000 de la Wuhan, proba de dublu.

Urmaşa Simonei Halep şi rusoaica Kamilla Rahimova, beneficiare ale unui wild card, au fost eliminate.

Final de drum pentru urmaşa Simonei Halep!

Perechea româno-rusă a ieşit încă dn primul tur al probei de dublu de la turneul de categorie WTA 1000 de la Wuhan, din China. Jaqueline Cristian şi Rahimova au fost învinse de perechea chineză Qianhui Tang/Xiyu Wang în minim de seturi scor 6-2, 6-1. Meciul a durat o oră şi 7 minute.

Cele două jucătoare vor primi pentru prezenţa în primul tur la Wuhan 9.128 de dolari şi 10 puncte WTA. Jucătoarea noastră nu va pleca însă de acum din China. Jaqueline Cristian va evolua şi în proba de simplu. Acolo va avea un meci tare în runda inaugurală a întrecerii. Se va duela pentru un loc în turul secund cu jucătoarea din Columbia, Camila Osorio.

Cristian a avut evoluţii bune în acest sezon. Speră să fie o prezenţă constantă în primele 100 de jucătoare ale lumii şi în 2025.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed