‘E dolofănel’. Jucătorul, umilit în direct de Gigi Becali. Nu mai are nicio șansă să joace

Gigi Becali s-a mai convins de un jucător, după meciul cu Gloria Buzău. După ce a declarat că va face câteva schimbări la echipă, latifundiarul din Pipera dă de înțeles că Alexandru Musi nu va mai juca.

FCSB a terminat cu scorul de 3-2 la meciul cu Gloria Buzău, și s-a apropiat la două lungimi de locurile de play-off.

Jucătorul, umilit în direct de Gigi Becali

A doua zi, la conferina de presă de la Palat, patronul de la FCSB a declarat că David Miculescu nu va mai fi vârf de acum încolo, ci va juca pe post de număr 9, și, mai mult de atât, Alexandru Musi nu va mai juca. Motivul, e dolofănel.

„Meciul de aseară m-a luminat cu ajutorul lui Dumnezeu maxim. Mi-am dat seama ce am, nu știam ce am în curte. Nu eram sigur, acum știu exact ce trebuie să fac. Cei care se bucură de faptul că vom juca din 3 în 3 zile să-și pună poftă în cui. Vor vedea că deja cu ajutorul lui Dumnezeu știu ce echipă trebuie să afișez.

Mi-am dat seama de jucători, știu ce poate fiecare și unde trebuie să joace. Miculescu nu este vârf, el trebuie să joace stânga sau dreapta. Gata, punct, nu-l mai vedeți niciodată vârf. Intră Popa și gata.

George (n.r. – Octavian Popescu) și-a revenit, mă bucur, nu mai avem nicio problemă cu U21. Pe Musi l-am tras de șuncile de la burtă cum l-a tras Dorinel Munteanu p’ăla de tricou. I-am zis și lui Pinti și lui Meme «voi nu-l vedeți?» Că eu îl vedeam pe teren că e dolofănel. Nu știu câte kilograme are, l-am dat exemplu pe Tănase”, a declarat Becali, la palat.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed