‘Nu îţi e ruşine’. Gigi Becali a trecut la ameninţări. Cum vrea să-l dea afară pe Răzvan Burleanu

Gigi Becali își continua războiul cu Răzvan Burleanu. Nici victoria din Europa League, cu PAOK, nu l-a făcut pe omul cu bani de la FCSB să uite de președintele Federației Române de Fotbal.

Conflictul dintre Gigi Becali și Răzvan Burleanu pare departe de a lua sfârșit, iar acum latifundiarul din Pipera s-a enervat și mai tare.

‘Nu îţi e ruşine’. Gigi Becali a trecut la ameninţări

Lui Gigi Becali i-a fost adus l-a cunoștință, la Fanatik, avertizarea transmisa de Răzvan Burleanu în legătură cu declarațiile pe care le face public, iar acest lucru l-a aprins pe patron.

„Eu ce declarație să fac? Eu nu am nicio surpriză! Eu fac legi în parlamentul României ca să opresc dictaturile. Și ce o să facă el? Bă tu faci Comisie de Integritate.

E rușinos! Îți dai seama, vii tu un copil să ne educi pe noi? Nu ți-e rușine? Cum să faci așa ceva, e obrăznicie ca principiu. O desființez eu și Comisia aia!.

Cum să îmi dea mie replică? Ce replică? Poate el vreodată să îmi dea mie replică? Poate să fie președintele Federației Federațiilor… eu sunt Becali, el e președinte de Federație.

Cum le-am zis la pușcărie la directori ‘Bă tu ești director de pușcărie, eu sunt Becali. Tu tot milițian de pușcărie o să fii, eu tot Becali o să mor!’. La mine o să fie un milion la înmormântare, dacă vreau, poate vreau să fie doar frații mei. La el o să fie 50 de oameni!”, a declarat Gigi Becali, potrivit sursei menționate mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed