Anunțul care i-a șocat pe greci. Răzvan Lucescu ar putea pleca de la PAOK Salonic! Mesaj dur pentru patronul echipei 

Răzvan Lucescu a făcut o declarație care i-a șocat pe greci. Antrenorul a anunțat că este pregătit să plece de la PAOK.

Anunțul a fost făcu după ce echipa românului a câștigat meciul din deplasare cu Levadiakos, scor 2-0. PAOK este pe primul loc în Grecia, cu 16 puncte, fiind urmată de AEK, cu 14 puncte.

Răzvan Lucescu este pregătit să plece de la PAOK Salonic

PAOK a reveenit pe primul loc în Grecia, dar Răzvan Lucescu este supărat. După înfrângerea din Europa League cu FCSB, 0-1, unii suporteri i-au cerut demisia. 

„În seara asta nu am câștigat nici titlul, nici Europa, dar lucrăm să fim fericiți în luna mai. Când faci atât de multe schimbări, practic, pornești de la zero, poate chiar mai din urmă. Și atunci când faci asta este nevoie de timp. Nu se întâmplă peste noapte.

Din toți anii în care am lucrat, abia în noiembrie avem chimie. Indiferent de calitatea jucătorilor, avem fotbaliști care provin din culturi diferite, unii din estul și alții din nord-vestul Europei, ușor de distrus, mai greu de reparat. Am fost norocoși să intrăm în Europa League, norocoși să avem o bază, de anul trecut, și să avem un stil de a juca”, a spus Lucescu după meciul cu Levadiakos.

Antrenorul spune că a făcut tot ce a putut și că este pregătit să plece în cazul în care patronul echipei este nemulțumit. PAOK este lider în Grecia după ultimul meci.

 „Am avut două meciuri europene cu multe șanse și am făcut greșeli pe care le-am plătit, pentru că așa se întâmplă când faci o echipă. Suntem primii în clasament. Sunt aici în seara asta, dar nu am nicio problemă să merg la Salonic și să-mi fac bagajele pentru București dacă unii nu înțeleg procesul prin care trecem. Sunt calm la minte și la suflet și am arătat ce pot. Dacă cineva nu este fericit pot pleca!” , a mai declarat antrenoul român.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed