Cristi Borcea a rămas mască! Gest incredibil al soţiei fostului şef de la Dinamo. Unde a fost văzută Valentina Pelinel

Cristi Borcea a rămas mască! Gest incredibil al soţiei fostului şef de la Dinamo. Unde a fost văzută Valentina Pelinel. Celebra blondă a fost alături de o altă vedetă din România care a trecut printr-un coşmar.

Soţia lui Cristi Borcea s-a afişat alături de vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ. Momentul a fost dezvăluit pe reţelele de socializare de către Dana Roba.

Cristi Borcea a rămas mască!

Soţia lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel şi-a făcut prezenţa la salonul Danei Roba şi s-a lăsat pe mâna make-up artistului. Roba a scăpat cu bine după ce a fost atacată în trecut de fostul soţ cu ciocanul.

„Astăzi, frumoasa Valentina Pelinel Borcea a călcat pragul salonului meu. Atât coafura, cat și machiajul sunt realizate de mânuțele mele”, a transmis Dana Roba, pe Instagram.

Valentina Pelinel a plecat mulţumită de rezultatul şedinţei de make up pe care a avut-o cu Dana Roba şi i-a mulţumit acesteia. Dana Roba şi Daniel Balaciu au fost în centrul unui scandal uriaş. asta după ce bărbatul a lovit-o cu ciocanul şi a băgat-o în spital. Mai mult, Dana Roba l-a acuzat pe soţul său că i-a furat şi o sumă mare de bani.

Daniel Balaciu este un fost arbitru. Din 2021 era jucător, antrenor şi investitor la echipa din Şemlacu Mare. Mai mult, în urmă cu câteva luni, Balaciu a primit şi o diplomă de excelenţă pentru implicarea sa în sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed