Anunţ uriaş al lui Gigi Becali! Dezvăluiri de ultimă oră despre recuperarea numelui. Şeful celor de la FCSB e mai sigur ca niciodată

Gigi Becali a dat bomba după ce FCSB s-a impus în fața celor de la Buzău. Latifundiarul din Pipera a spus tare și răspicat că numele de „Steaua” va reveni la echipa pe care o patronează.

FCSB s-a impus cu scorul de 3-2 în fața buzoienilor, duminică seara, după ce Octavian Popescu a reușit o dublă incredibilă, iar David Minculescu a venit cu golul care a făcut diferența. Pentru Gloria Buzău a reușit să înscrie Alexandru Jipa și Mike Cestor.

Anunţ uriaş al lui Gigi Becali!

După finalul meciului, Gigi Becali a intrat în direct la Digi Sport și a făcut declarația momentului și a asigurat că, în cel mai scurt timp posibil, FCSB se va numi Steaua, din nou.

Echipa e FCSB Steaua. Se numește (n.r. FCSB), dar cât de curând va fi Steaua. Dacă au fost niște judecători care… Respectăm decizia, dar o comentăm. Numele vine de la Fotbal Club Steaua București. Asta înseamnă”, a spus Gigi Becali.

Mai mult de atât, Gigi Becali vrea să facă schimbări majore în cazul în care va intra în parlament, iar aceste schimbări îl vizează pe Florin Talpan.

„Nu, mă, tată, de ce? Uite cum se rezolvă. Întreabă judecătorii ce înțeleg prin palmares! Nu există o definiție a palmaresului… Și merg la juriști, la avocați, doctori în drept, și întreb: bă, ce e palmaresul? Și băgăm în lege palmaresul! Și scriem acolo: palmaresul este cine continuă activitatea! Vede judecătorul (n.r. – face semn cu mâna), poftim, domnule.

Eu am continuat activitatea, eu am palmaresul, asta e Steaua! Că palmaresul l-am făcut cu Steaua, asta-i Steaua, hai, la revedere, tu, măi, Talpane! O să spună că Becali face…

Nu! Aia o votează Parlamentul României, nu eu. Că nu semnez eu singur legea. Dacă e dreaptă legea, să o voteze. Și o să se rezolve și treaba asta… Și d-aia am intrat în politică! Mai mult pentru Federație și pentru pușcării. Bă, la Federație… Dacă nu făcea el obrăznicia asta, că nu scoate el U21… Poate nu intram.

Dar nu există, n-ai cum, numai așa te poți lupta cu ei. Și obrăznicia lor va fi ștearsă, nu o să mai aibă dreptul să candideze nici vicepreședinții, nimic, nimic. Doar două mandate și la revedere, așa va fi”, a declarat Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed