Anunţ de ultim moment despre Răzvan Lucescu! Ce a făcut adversara celor de la FCSB din Europa League. Revenire importantă în campionat

Echipa lui Răzvan Lucescu a reușit să ia avantaj în clasament. PAOK Salonic a trecut rapid peste înfrângerea suferită în Europa League cu FCSB, și s-a impus în meciul din campionatul intern.

PAOK a terminat cu scorul de 2-0, în deplasare, în fața celor de la Levadiakos, și a redevenit lider în Grecia.

Anunţ de ultim moment despre Răzvan Lucescu!

Victoria mult așteptată vine după 3 eșecuri, două din Europa League, 1-3 cu Galatasaray și 0-1, cu FCSB, și unul din campionatul Greciei, 0-1 cu Aris.

Echipa lui Răzvan Lucescu a deschis scorul pe final de partidă, atunci când, Mady Camara a marcat în minutul 86. Apoi, în prelungirile partidei, Stefan Schwab a marcat golul de 2-0 de la punctul var.

După victoria de duminică seara, PAOK Salonic a urcat pe prima poziție a clasamentului din Grecia. Are cu 16 puncte adunate în 7 etape. Locul doi este ocupat de AEK, cu 14 puncte, iar podiumul este completat de Olympiakos, tot cu 14 puncte.

Cât despre Europa League, echipa lui Răzvan Lucescu ocupă locul 32, din 36. PAOK nu a reușit să câștige în niciunul dintre cele două meciuri disputate până acum, astfel că are 0 puncte.

FCSB este pe locul 4, imediat după Lazio, Lyon, Tottenham, care au aceleași puncte precum roș-albaștrii.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed