Scoțienii au dat verdictul! Nota primită de Ianis Hagi după eliminare. Seară neagră pentru român

Ianis Hagi a jucat într-un meci oficial pentu Rangers după o perioadă destul de lungă. Românul a fost introdus în teren în repriza a doua a partidei cu St. Johnstone. După ce a dat o pasă de gol a văzut cartonașul roșu.

Nota acordată de scoțieni internaționalului român nu a fost una mică în ciuda faptului că nu a terminat meciul pe teren

Nota primită de Ianis Hagi după ce a fost eliminat

Antrenorul scoțienilor l-a trimis pe Ianis Hagi în teren în minutul 46 al meciului Rangers – St. Johnstone, scor 2-0, din etapa a șaptea a campionatului.

Internaționalul român a dat o pasă de gol la 12 minute distanță, dar după alte 23 de minute a fost eliminat. A văzut direct cartonașul roșu. Chiar și așa, nota sa nu a fost una mică. SofaScore i-a acordat nota 6,5. Hagi a atins mingea de 26 de ori, iar 20 dintre cele 25 de pase au fost bune.

Ianis Hagi a revenit la Rangers în această vară după ce împrumutul la Alaves s-a incheiat.  A fost însă timis la echipa a doua. După ce a reușit să se înțeleagă cu șefii clubului în privința salariului, românul a revenit la prima echipă. 

„Îl cunosc pe Ianis, este ca și copilul meu. Este un băiat cu o tărie impresionantă, de o ambiție și o determinare ieșită din comun. Mă bucur enorm că l-au primit înapoi, deși cam târziu. Nu trebuia să se ajungă aici, dar mai bine mai târziu decât niciodată. El trebuie să se lupte zi de zi pentru a câștiga tricoul de titular și sunt convins că va reuși” a declarat Răducioiu, pentru Pro TV și Sport.ro

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed