Octavian Popescu a găsit momentul potrivit și i-a dat replica lui Gigi Becali: ‘Nu cred că dacă m-am vopsit nu mai știu să joc fotbal’

Octavian Popescu i-a dat replica lui Gigi Becali după ce a fost vedetă în meciul cu Gloria Buzău. Fotbalistul a reușit o dublă, prima de când este la FCSB.

Campioana României i-a învins pe moldoveni, scor 3-2, în meciul din etapa a 12-a din Superliga.

Octavian Popescu, mesaj pentru Gigi Becali

Octavian Popescu a decis să facă o schimbare de look și s-a vopsit. Gigi Becali nu s-a abținut și și-a spus părerea înaintea meciului cu PAOK din Europa League.

„Se vopsesc ăia mari, Neymar și alții. Dar ei sunt vedete, ei se vopsesc ca vedete. Când ești vedetă, poți să faci asta. Dar când nu ești vedetă, nu mai poți să faci. Goluri să dea dacă are ocazia, că nu prea are cum să dea de pe margine. Eu o să vorbesc cu jucătorii despre fotbal, ca ei să înțeleagă”, a spus Gigi Becali, despre Octavian Popescu.

În meciul cu Buzău, decarul echipei a marcat o dublă și imediat a venit și replica pentru patron.

„Mă bucur că am reușit să marchez, am dat un gol frumos, nu am mai marcat de un an, trebuia să vină și golul. Eu am trecut printr-o perioadă grea după accidentare, nici acum nu sunt la 100%, dar asta este. M-am simțit bine, am bătut la încălzire două lovituri libere bune și l-am rugat pe Șut să mă lase pe mine să bat.

Sper să revin, am prins mai multă încredere, am nevoie să mi se ofere încredere. E foarte bine că am început să acumulăm puncte. Am început mai greu, pentru că avem și Europa, dar o să ne revenim pe parcurs.

Mi-a dat și asta puțină încredere (n.r. convocarea la naționala U21), sper să ne calificăm. Am vrut să fac o schimbare, nu cred că dacă mi-am vopsit părul nu mai știu să joc fotbal.

Nu mă deranjează cu nimic discuțiile, nu le bag în seamă. Ce , dacă m-am făcut alb în cap nu mai știu să dau o pasă?”, a declarat Popescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed