Gigi Becali, mesaj în miez de noapte! Ce i-a transmis lui Mircea Lucescu: ‘Cu Bîrligea n-am emoţii’ + De ce nu ar fi fost convocat atacantul

Gigi Becali, mesaj în miez de noapte! S-a aflat ce i-a transmis lui Mircea Lucescu. Noul selecţioner nu l-a convocat pe Daniel Bîrligea, deşi atacantul campioanei e în mare formă. Latifundiarul din Pipera nu vrea să-l conteste, dar tot a scăpat o nemulţumit.

Gigi Becali spune că Mircea Lucescu este prieten cu  Dan Şucu, de aceea nu ar lua mai mulţi jucători de la FCSB.

Gigi Becali, mesaj în miez de noapte!

Chiar şi aşa, Gigi Becali nu vrea să se pună rău cu Mircea Lucescu. Spune că nu-şi permite să îi dea lecţii selecţionerului. „Dacă un jucător costă 2 milioane 400 spune-mi altul care face două milioane în România. Şi 3 milioane dădeam. Eu când îl văd pe Bîrligea că scapă ştiu că dă gol, la alţii am emoţii. S-a schimbat tot jocul echipei. Lui Lucescu nu poţi să îi dai lecţii. Îi dai lecţii lui Răzvan Lucescu, dar nu lui Mircea Lucescu.

Fiecare om are prieteniile şi simpatiile lui. a fost pe la Rapid. e mai prieten cu Şucu. M-am scăpat cu prietenia nu trebuia. Trebuia să îmi muşc limba. O să-l ia pe Bîrligea până la urmă. Orice om cât de mare ar fi are şi orgoliu. Are timp Bîrligea să meargă la naţională”, a spus Gigi Becali, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed