Mircea Lucescu, în acţiune! Dezvăluiri de la primul antrenament al tricolorilor. Urmează o dublă decisivă pentru România

Mircea Lucescu a făcut deja primul antrenament în pregătirea meciurilor cu Cipru și Lituania. Au fost făcute dezvăluiri de la întâlnirea tricolorilor la Mogoșoaia. Pentru România urmează o dublă decisivă.

O mare parte din jucătorii convocați de Mircea Lucescu au ajuns deja în cantonamentul de la Mogoșoaia. Tricolorii au efectuat primul antrenament în pregătirea meciurilor cu Cipru și Lituania.

Mircea Lucescu în acțiune!

Mircea Lucescu a sunat adunarea la naționala României și a făcut deja primul antrenament. Ulterior se vor alătura și jucătorii de la FCSB și Rapid. „Il Luce” a condus primul antrenament al echipei naționale, iar atmosfera a fost una excelentă. Tricolorii au avut o stare de spirit foarte bună.

„Prima zi de cantonament, primul antrenament înaintea meciurilor cu Cipru și Lituania din această lună”, se arată într-o postare pe pagina oficială de Facebook a echipei naționale a României.

România se află pe primul loc în grupă după primele două meciuri cu maximum de puncte. Tricolorii au învins Kosovo și Lituania. Obiectivul este unul singur pentru următoarele două meciuri: victorii cu Cipru și cu Lituania.

Luni, 7 octombrie, Lucescu va avea toți jucătorii prezenți. La antrenament, tricolorii vor fi primiți de numai puțin de 800 de fani care vor asista la pregătire.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed