Cristi Săpunaru şi-a ieşit din minţi! A răbufnit la finalul meciului cu FC Botoşani: ‘Parcă a întors cineva lumânările’ + Mesaj dur pentru proprii colegi

Cristi Săpunaru şi-a ieşit din minţi! A răbufnit la finalul meciului cu FC Botoşani. Rapid a comis-o grav şi în Moldova. A pierdut, scor 0-2, pe terenul lanternei roşii din Superliga, FC Botoşani.

Cristi Săpunaru a spus că Rapid trebuie să se trezească. Recunoaşte că echipa sa este în criză. La finalul meciului a fost o o şedinţă cu scântei în vestiarul giuleştenilor.

Cristi Săpunaru şi-a ieşit din minţi!

„Am dominat prima repriză, nu am dat gol. Apoi, am luat gol din deviere. Am atacat steril. Am ratat eu şi am luat al doilea gol şi s-a terminat meciul. M-am săturat să se întâmple aşa. Să ne asumăm şi noi jucătorii. Să ne trezim. Nu văd nicio ieşire”, a spus Cristi Săpunaru, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Cristi Săpunaru sună adunarea. Spune că dacă Rapid nu se trezeşte va rata play-off-ul de Superliga în acest sezon. „Să câştigăm următorul meci. Dacă nu începem să băgăm piciorul şi să câştigăm dueluri nu avem nicio şansă. A fost o şedinţă să vedem cum ieşim din această criză. Parcă a întors cineva lumânările”, a mai spus Săpunaru, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed