Gest incredibil al lui Gigi Becali! Ce a făcut şeful de la FCSB în plină stradă. Imaginile au devenit imediat virale / Video

Gigi Becali este cunoscut pentru gesturile sale frumoase. În plină stradă, un copil i-a cerut bani șefului de la FCSB, care nu a stat pe gânduri și a băgat mâna în buzunar. Imaginile au devenit imediat virale.

Gestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei, a devenit imediat viral. Latifundiarul din Pipera nu ezită niciodată să ajute oamenii, mai ales când aceștia îi cer un favor. Copilul a fost surprins de gestul patronului FCSB.

Gest incredibil al lui Gigi Becali!

Un copil i-a cerut 50 de lei latifundiarului din Pipera, care a izbucnit în râs imediat când a auzit cerinţa copilului.
Becali se afla într-una dintre maşinile sale de lux, atunci când a fost oprit de un copil. Acesta i-a cerut suma de 50 de lei.
Omul de afaceri nu a stat pe gânduri şi a scos imediat din buzunar o bacnotă de 200 de lei, pe care i-a dat-o copilului, care a fost surprins de gestul patronului de la FCSB.

@hazculapt #romania #gigibecali #fyp #foryou #foryoupage ♬ sunet original – hatzculapte

Copilul: „Domnu’, îmi dați și mie 50 de lei, vă rog?”
Gigi Becali: „50 de lei? Ce faci cu ei?”
Copilul: „Da, vă rog frumos!”
Gigi Becali: „Ia 200.”
Copilul: „Mulțumesc mult! Vă mulțumesc!”, a fost dialogul dintre cei doi, conform as.ro.

Becali a făcut deplasarea la Salonic, pentru partida cu PAOK, câștigată de roș-albaștrii cu 1-0. Patronul echipei a fost însoțit de trei călugări pe care îi consideră frații lui.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed