Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! Jucătorul care revine la FCSB. Latifundiarul din Pipera i-a decis soarta

Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! Patronul echipei a anunțat jucătorul care va primi o nouă șansă la FCSB. Latifundiarul din Pipera i-a decis soarta fotbalistului care nu a mai jucat de cinci etape.

Gigi Becali a anunțat revenirea lui Luis Phelipe în echipa campioanei. Jucătorul va primi o nouă șansă în această lună la FCSB și va fi introdus în partida din Cupa României, contra celor de la Dinamo.

Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous!

Patronul FCSB-ului, a anunțat revenirea unui jucător în echipa campioanei. Este vorba despre Luis Phelipe, care nu a mai bifat minute în tricoul FCSB-ului de cinci partide.

Acesta va primi o nouă șansă în această lună la FCSB, după cum a anunțat Becali. Phelipe va evolua pentru FCSB, cel mai probabil în Cupa României, la finalul lunii, când campioana României o va înfrunta pe Dinamo.

”Luis Phelipe, un jucător valoros, n-a intrat deloc. Va juca în Cupa României”, a spus Gigi Becali, pentru Fanatik.

Nu este exclus la Luis Phelipe să apară pe teren și la meciul cu Gloria Buzău, din etapa a 12-a a Superligii. Luis Phelipe a jucat opt meciuri în acest sezon la FCSB, în care a reușit să înscrie un singur gol. Potrivit Transfermarkt, cota de piață a jucătorului este de 500.000 de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed