Elias Charalambous face anunţul momentului! Mesaj pentru arbitru, înaintea meciului. Ce a transmis antrenorul campioanei

Echipa pregătită de Elias Charalambous, se va duela cu Gloria Buzău în etapa cu numărul 12 din Superliga. Antrenorul de la FCSB a transmis că este mulțumit de arbitrii din România, iar pe cel care va arbitra partida, îl consideră ca fiind un arbitru bun.

FCSB va juca cu Gloria Buzău, duminică, șase octombrie, de la ora 21:00. Elias Charalambous a vorbit la conferința de presă despre arbitrajul din România, dar și despre Sebastian Colțescu cel care va conduce următoarea partidă. Tehnicianul îl consideră un arbitru bun.

Elias Charalambous face anunțul momentului!

FCSB și Gloria Buzău, se vor duela duminică, 6 octombrie, de la ora 21:00, în cadrul etapei a 12-a din Superliga României.
Antrenorul roș-albaștrilor, Charalambous, a fost prezent la conferința de presă premergătoare meciului cu buzoienii.

Printre alte subiecte, tehnicianul cipriot a discutat și pe tema arbitrajului. Acesta a declarat că este mulțumit de arbitrii din fotbalul românesc, iar pe Sebastian Colțescu care a fost delegat la FCSB – Gloria Buzău, l-a descris ca fiind un arbitru bun.

Zilele trecute, patronul de la FCSB, Gigi Becali, a transmis că i-ar plăcea să vadă, la partidele din Superliga, brigăzi de arbitri din străinătate.

”Sunt o persoană care înțelege arbitrii. Sunt oameni care uneori greșesc, ca noi toți, pentru că toți greșim. Nu sunt aici să judec. Dacă într-un meci mi se pare că au făcut o greșeală mare, poate voi spune, dar nu sunt o persoană căreia îi place să vorbească de arbitri, pentru că îi respect.

În România, din fericire, sunt arbitri buni. Cel care va arbitra mâine (n.r. duminică, 6 octombrie) e un arbitru bun și nu vreau să caut scuze. Trebuie să fim concentrați pe cum jucăm, ci nu pe arbitru”, a declarat Charalambous, în cadrul conferinței de presă.

Charalambous, despre accidentarea lui Mihai Lixandru

„Are o accidentare la ligament care îl va ține pe bară mult timp. E un jucător foarte important. Asta e viața în fotbal. Lixandru e puternic. Are o mentalitate puternică.

O să aibă nevoie de timp să se refacă, mult timp. Dar mentalitatea sa e puternică și va fi și mai puternic după ce va reveni„, a mai spus Charalambous, la conferința de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed