Vestea momentului pentru Mircea Lucescu! Tricolorul care e în formă maximă. Înscrie pe bandă rulantă în Serie A

Vestea momentului pentru Mircea Lucescu! Tricolorul care e în formă maximă. Înscrie pe bandă rulantă în Serie A. Răzvan Marin a fost din nou protagonist la Cagliari, pentru care a marcat un gol.

Tricolorul lui Mircea Lucescu face senzaţie în Serie A. Răzvan Marin a marcat din penalty golul celor de la Cagliari în remiza obţinută, duminică, în deplasare, scor 1-1, cu Juventus. a fost un meci din etapa a şaptea a campionatului Italiei.

Vestea momentului pentru Mircea Lucescu!

Răzvan Marin a intrat pe teren în minutul 65, în locul lui Makoumbou. A marcat, din penalty, în minutul 88. Juventus a deschis scorul în minutul 15, prin Vlahovic, tot din penalti.

Pentru Răzvan Marin este al doilea gol consecutiv în Serie A, după ce a marcat şi etapa trecută în partida cu Parma. Mijlocașul român și-a creat o ocazie importantă de a înscrie în minutul 75, înainte de a marca în poarta ”Bătrânei Doamne” din penalty în minutul 88.

Pentru evoluția din meciul de la Torino, cei de la tuttomercatoweb i-au acordat lui Răzvan Marin nota 7, cea mai mare din echipa sa.

Italienii au vorbit despre ”sângele rece” pe care l-a avut în fața lui Di Gregorio de la punctul cu var și l-au numit ”glacial”. ”Intră în joc și aduce vivacitate în atac. Penalty-ul pe care îl execută este foarte greu. La o fază importantă și aproape de minutul 90: nu ratează niciun moment și îl trimite la vinclu. Glacial”, a scris sursa citată.

Mai mult, cei de la Serie A i-au acordat internaționalului român trofeul pentru ”omul meciului”.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed