Nicuşor Stanciu, mesaj pentru vedeta de la FCSB! Ce trebuie să facă Darius Olaru după eliminarea din Europa League. Semnal din partea căpitanului naţionalei

După ce Darius Olaru a fost eliminat din cadrul partidei directe cu PAOK Salonic, în runda a doua din Europa League! Nicolae Stanciu, căpitanul echipei naționale, a transmis un mesaj încurajator.

Olaru a părăsit terenul după ce a încasat două cartonașe galbene. Singurul gol al partidei a fost marcat de Daniel Bîrligea, în urma unei pase geniale efectuate de către cel dintâi menționat. La scurt timp după ce a contribuit la reușită, Darius a fost eliminat.

Ce trebuie să facă Darius Olaru după eliminarea din Europa League!

Nicolae Stanciu îl sfătuiește pe mijlocașul celor de la FCSB să uite episodul, întrucât eliminarea dintr-o competiție europeană nu reprezintă un moment de disperare. Căpitanul echipei naționale are încredere în abilitățile lui Olaru.

„Să rămână la fel. Să nu se schimbe. Îl cunosc foarte bine, este un prieten apropiat. Trebuie să rămână la fel. Am văzut că toată lumea are o părere nu tocmai bună, dar eu îl cunosc pe Darius și trebuie să rămână la fel.

Trece printr-o formă incredibilă și char i-am zis să continue așa. Vorbeau de faulturi și că simulează. La fiecare meci iese cu capul spart, accidentat. Nu știu cum cineva s-ar putea gândi că simulează.

La fel cum a zis și el, dacă toți colegii lui ar fi la fel ca el, ar fi fericit. Eu îl cunosc foarte bine și pot să îmi dau cu părerea!”, a spus, la digisport.ro, Nicolae Stanciu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed