Dorinel Munteanu s-a dezlănţuit! Scandal uriaş cu Adrian Mutu. Replică devastatoare pentru Briliant

Dorinel Munteanu s-a dezlănţuit! Scandal uriaş cu Adrian Mutu. Replică devastatoare pentru Briliant. Cei doi foşti colegi de la echipa naţională au avut un schimb extrem de dur de replici.

Dorinel Munteanu a făcut scandal după meciul contra celor de la CSU Craiova, scor 1-1. L-a luat la ţintă pe Adrian Mutu.

Dorinel Munteanu s-a dezlănţuit!

Antrenorul Oţelului fusese criticat de Adrian Mutu, care l-a sfătuit să se tempereze și să evite ieșirile în decor. Briliantul a spus, conform fanatik.ro, că dacă Munteanu ar fi procedat la fel cu Cristi Săpunaru sau Ionel Ganea în locul lui David Maftei, ar fi și acum în spital. Iar cel din urmă a răspuns cu prima ocazie.

„Nu există om care nu greșește. Eu mă duc la comisie cu sufletul curat. Dar să plătesc amenzi sau să fiu suspendat pentru un gest… Nu e vorba de răutate, la mine nu există agresivitate. E doar agresivitate verbală, mai spun la nervi, dar agresivitate fizică niciodată!

S-a spus că dacă era Săpunaru… Păi, Săpunaru la 20 de ani comenta la antrenor? Hai să fim serioși. Am luat-o razna cu toate aceste comentarii. Ce să-i transmit eu lui Mutu? Să mă iau cu el? Nu. El a venit cu argumente contra mea. Eu nu am zis nimic. Îi doresc să revină (n.r. pe banca unei echipe).

Asta le transmit tuturor celor care, pentru un bănuț, trebuie să vorbească. Și nu o spun cu răutate. Am primit un mesaj și mi s-a zis ‘Trebuie să spun și eu ceva. Ca să câștig bani’. ‘Spune, mă, de Dorinel Munteanu că e cel mai idiot, cel mai tâmpit antrenor’.

Două săptămâni s-a vorbit doar de Dorinel. Băi, oameni buni, suntem într-o lume civilizată! Bun, am făcut o greșeală. Sufăr pentru ce am făcut. Îmi pare rău. Mi-am cerut iertare echipei. Mai greșesc și eu, dar să fiu luat în colimator…

Să fiu luat de prost? Eu sunt luat de prost de toți oamenii care au puterea să comenteze. Bun, o zi, două, cinci… Dar de două săptămâni se vorbește de mine”, a declarat Munteanu, la conferința de presă de după meci.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed