Verdict devastator pentru Gigi Becali! Anunţ grav al lui Dumitru Dragomir. E o pierdere uriaşă pentru FCSB

Mihai Lixandru s-a accidentat grav în cadrul partidei FCSB – PAOK Salonic, scor final 1-0, în cadrul rundei secunde din faza UEFA Europa League! Dumitru Dragomir a oferit o primă reacție în ceea ce privește repausul mijlocașului, din următoarea perioadă.

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal este de părere că FCSB a pierdut un jucător extrem de important. Lixandru va lipsi din teren aproximativ jumătate de sezon.

Pierdere uriașă pentru FCSB!

Fotbalistul FCSB s-a accidentat la nivelul genunchiului stâng după un duel cu Mady Camara.

„Este o pierdere uriașă. E o lovitură grea pentru FCSB, chiar dacă Gigi Becali a încercat să o facă să pară mai puțin importantă.

Lixandru era jucător important. Să vedem care e verdictul final al medicilor, dar dacă stă atâtea luni, e grav!”, a declarat Mitică Dragomir, pentru ProSport.

Pentru a-l face „să uite” de accidentare, Gigi Becali i-a mărit salariul lui Mihai Lixandru. Omul cu banii de la FCSB i-a mai adăugat încă 5000 euro la veniturile lunare.

„Am vorbit cu el, l-am încurajat, i-am adăugat încă cinci mii de euro la salariu. I-am spus aseară că mâine, adică azi, vei avea contractul mărit.

Așa ce am putut să-i aduc o mică alinare. Cred că patru luni va sta. Asta e situația. I-am spus că în viață se fac sacrificii. Trebuie să fi mai puternic!”, a declarat Gigi Becali, pe aeroport, la revenirea din Salonic.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed