Tricolorul lui Mircea Lucescu, implicat în scandalul momentului! Este atacat din cauza iubitei. Războiul a ajuns la tribunal / Foto

Tricolorul lui Mircea Lucescu, implicat în scandalul momentului! Este atacat din cauza iubitei. Războiul a ajuns la tribunal. Horaţiu Moldovan şi fostul său impresar sunt în centrul unui conflict uriaş.

Tricolorul lui Mircea Lucescu şi impresarul Bogdan Apostu sunt la cuţite. Acum, în scandal a intrat şi iubita portarului, Aza Gabriela.

Tricolorul lui Mircea Lucescu, implicat în scandalul momentului!

Fostul impresar al lui Horaţiu Moldovan a pus-o la zid pe iubita jucătorului. Cântăreaţa Gabriela Amzaru, cunoscută și sub numele de scenă Aza Gabriela s-ar afla în spatele scandalului.

Apostu a lăsat de înțeles că o suspectează pe Aza Gabriela că s-ar afla în spatele conflictului izbucnit între el și actualul portar al italienilor de la Sassuolo. Cei doi se judecă de luni de zile. Transferul portarului la Atletico Madrid, în La Liga, a fost cel care a declanșat conflictul.

Agentul de fotbaliști l-a acuzat pe Horațiu Moldovan că l-ar fi țepuit. Asta pentru că nu și-ar fi primit cele 7 procente din suma de transfer pe care madrilenii au oferit-o către Rapid. Impresarul voia şi 3% din toate salariile portarului, începând din anul 2021. Cu toate acestea, Horațiu Moldovan nu a fost de acord cu solicitările impresarului. A ales să îl dea în judecată, cei doi aflându-se în plin proces în prezent.

Apostu a lăsat de înțeles că partenera de viață a portarului ar putea fi creierul din spatele conflictului care a izbucnit între el și fotbalist, conform fanatik.ro.

„Nu știu cine e noua iubită. Am văzut că mi-a arătat un prieten. Păi mă cunoaște ea pe mine? A ajuns iubita lui Horațiu să vorbească ea despre mine, despre Apostu? Incredibil! Asta mi se pare incredibil.

Ce treabă ai tu? Știi tu realitatea? Am sute de mesaje în care mulțumește, și declarații publice, în care el îmi mulțumește și că nu știe ce să facă ca să îmi mulțumească pentru ce am făcut pentru el. El a încasat banii de la Rapid! Acel procent! Cam acesta este Horațiu Moldovan!”, a răbufnit Bogdan Apostu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed