Lovitură totală pentru vedeta lui Gică Hagi! Jucătorul tocmai a fost dat la o parte. Cuvinte dure la adresa acestuia

Lovitură totală pentru vedeta lui Gică Hagi! Jucătorul tocmai a fost dat la o parte. Cuvinte dure la adresa acestuia. Impresarul Giovanni Becali tocmai a făcut anunţul despre jucător. Au întrerupt colaborarea.

Jucătorul lui Gică Hagi a rămas fără impresar. Dorit înapoi la Farul, fotbalistul l-a enervat şi pe Giovanni Becali.

Lovitură totală pentru vedeta lui Gică Hagi!

Giovanni becali susține că a reziliat contractul cu Alexi Pitu, după ce a refuzat mai multe oferte venite, în această vară, pe numele său. Una dintre echipele care l-au dorit pe Pitu i-a oferit un salariu similar cu cel avut la ultima sa formație, Bordeaux.

„Nu știm despre oferta celor de la CFR Cluj, pentru că noi, practic, am reziliat contractul cu Alexi Pitu. Nu mai aparține de noi, după ce, în vara aceasta, a refuzat niște oferte, în care putea să joace, cu un salariu ca la Bordeaux. Și noi, cu fotbaliștii care nu vor să continue profesia lor, terminăm. E o decizie a noastră. Puteți vorbi cu el, cu taică-su… dar nu cu noi. Îi doresc tot binele din lume, dar noi nu putem să vorbim pentru el”, a declarat Giovanni Becali, conform prosport.ro.

În ianuarie 2023, Alexi Pitu pleca la Bordeaux, de la Farul Constanța, în schimbul sumei de două milioane de euro. În această vară, jucătorul a rămas liber de contract, după ce clubul francez a dat faliment.

S-au vehiculat mai multe echipe care l-ar dori pe Alexi Pitu, printre care CFR Cluj și Farul Constanța, însă, într-un final, nicio mutare nu s-a concretizat. În 44 de apariții pentru Bordeaux, Pitu a dat un gol și două pase decisive. Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, acesta este cotat la 800.000 de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed