Noi probleme pentru Radu Drăguşin! Ce îi pregătesc cei de la Tottenham. Planul care îl dă peste cap pe tricolor

Problemele par să nu se mai termine pentru Radu Drăgușin! Fundașul lui Tottenham nu se află în cea mai bună perioadă a carierei, având parte de mult prea puține șanse de titularizare la echipa de club. Mai mult, acesta a ratat o oportunitate de expunere uriașă, după ce a fost eliminat în minutul 8, la debutul său în Europa League.

În prezent, lucrurile par să devină din ce în ce mai dificile. Se anunță faptul că Tottenham ar fi interesată de transferul lui Tomas Araujo, fundașul central al Benficăi Lisabona.

Ce îi pregătesc cei de la Tottenham!

Reprezentanții grupării londoneze ar fi acționat, deja, în ceea ce îl privește pe Araujo. Scouterii celor de la Tottenham îl urmăresc, îndeaproape, în acțiune.

Deși clauza de reziliere a contractului lui Arujo este una uriașă (100.000.000 de euro), Benfica îl evaluează pe portughez la doar 20.000.000 de euro, în prezent, conform spurs-web.com. În cursa pentru semnătura lui Araujo ar mai fi intrat și rivalele din oraș ale lui Tottenham, și anume, Arsenal și Chelsea.

Următorul duel al elevilor lui Ange Postecoglou se va disputa în deplasare, acasă la Brighton. Partida este programată duminică, 6 octombrie. Titularizarea lui Radu Drăgușin este puțin probabilă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed