Lovitură totală pentru Elias Charalambous! Anunţul făcut de Mihai Stoica. Va lipsi 6 luni

Lovitură totală pentru Elias Charalambous! Anunţul făcut de Mihai Stoica. Va lipsi 6 luni. Este vorba despre unul dintre cei mai buni jucători ai campioanei din Superliga, Mihai Lixandru.

Jucătorul lui Elias Charalambous s-a accidentat grav în meciul cu PAOK Salonic. FCSB a plătit scump cele 3 puncte câştigate în Europa League.

Lovitură totală pentru Elias Charalambous!

S-a confirmat cel mai negru scenariu pentru jucătorul lui Elias Charalambous. Medicii de la FCSB nu s-au înșelat. Mihai Stoica a dezvăluit și ce va urma pentru Lixandru în lunile următoare. Stoica a vorbit despre clipele dramatice prin care a trecut fotbalistul la Salonic și totodată a spus care a fost verdictul inițial al medicilor. Leziune la ligamentul încrucișat anterior de la genunchi!

Este vorba despre o accidentare gravă, care în cele mai multe cazuri îi scoate pe fotbaliști din circuit pentru cel puțin 6 luni de zile. Și asta pentru că perioada de recuperare este crâncenă.

Lixandru a fost supus unui examen RMN pentru a se vedea ce s-a întâmplat în interiorul articulației sale. Diagnosticul stabilit inițial de medicii FCSB s-a confirmat. Mijlocașul lui Gigi Becali va zbura cât de curând în Italia pentru a fi supus unei intervenții chirurgicale.

„Toate diagnosticele puse la cald au fost corecte din 2016, de când colaborez cu medicul echipei. S-a confirmat ce a spus, va pleca la Roma, însoțit de Ovidiu Kurti, se va opera acolo. Șase luni ar fi (n.r. – perioada în care va lipsi). Rămâne de văzut cât stă, pentru că la genunchi poți să ai rezultate plăcute, dar și rezultate neplăcute. Ngezana va fi cu Dinamo sută la sută!”, a spus Mihai Stoica, în direct la Prima Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Dorinel Munteanu s-a dezlănţuit! Scandal uriaş cu Adrian Mutu. Replică devastatoare pentru Briliant

Dorinel Munteanu s-a dezlănţuit! Scandal uriaş cu Adrian Mutu....

Verdict devastator pentru Gigi Becali! Anunţ grav al lui Dumitru Dragomir. E o pierdere uriaşă pentru FCSB

Mihai Lixandru s-a accidentat grav în cadrul partidei FCSB...

Bombă la Sibiu! S-a terminat Hermannstadt-Sepsi. Umilinţă pentru echipa lui Marius Măldărăşanu

Bombă la Sibiu! S-a terminat Hermannstadt-Sepsi. Umilinţă pentru echipa...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed