Tricolorul lui Mircea Lucescu, erou la noua echipă! Cum şi-a ajutat un coleg. Imaginile care au devenit virale pe toată Planeta / Video

Tricolorul lui Mircea Lucescu, erou la noua echipă! Cum şi-a ajutat un coleg. Imaginile care au devenit virale pe toată Planeta. Portarul echipei naţionale a României a fost protagonistul unui moment incredibil.

Tricolorul lui Mircea Lucescu a salvat un coleg care se prăbuşise pe teren. Totul s-a întâmplat în prelungirile partidei Damac – Al Shabab 1-0, din prima ligă a Arabiei Saudite.

Tricolorul lui Mircea Lucescu, erou la noua echipă!

Atacantul lui Al Shabab, Majed Abdullah, s-a prăbuşit, în urma unui contact dur cu un adversar. Jucătorul şi-ar fi înghiţit limba. Florin Niţă a intervenit imediat să-şi ajute colegul. El i-a acordat primul ajutor lui Abdullah până când a sosit echipajul medical, care a intervenit de urgenţă.

În timp ce îi acorda primul ajutor jucătorului, tricolorul lui Mircea Lucescu chema disperat ambulanţa. Chiar l-a dat la o parte pe un jucător care dorea să intervină. Având în vedere că ştia cum să acorde primul ajutor, Florin Niţă i-a salvat viaţa lui Majed Abdullah. După ce medicii au intrat pe teren şi i-au acordat îngrijiri medicale de urgenţă fotbalistului, Florin Niţă s-a retras şi a urmărit atent ce se întâmpla.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jan Vild (@jendavild)

Şi-a dat seama imediat că jucătorul va supravieţui. Portarul naţionalei a făcut un semn de ok spre banca de rezerve.

Imaginile cu intervenţia salvatoare a lui Florin Niţă au apărut pe Instagram. „Eşti un adevărat erou, omule!”, i-a transmis portarului cel care a distribuit imaginile pe reţeaua de socializare.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed