Probleme mari pentru Elias Charalambous! FCSB e decimată înaintea meciului. Ce se va întâmpla cu campioana

Probleme mari pentru Elias Charalambous! FCSB e decimată înaintea meciului. S-a aflat ce se va întâmpla cu campioana. Tehnicianul cipriot are mari probleme de lot înaintea duelului cu Gloria Buzău.

Elias Charalambous e pe cai mari. Asta după ce FCSB s-a impus cu scorul de 1-0, în Europa League, în deplasare cu PAOK Salonic.

Probleme mari pentru Elias Charalambous!

FCSB are o mare problemă pentru meciul de pe Arena Națională. Are la dispoziție un singur fundaș central de meserie, pe Vlad Chiricheș. Siyabonga Ngezana nu poate juca pentru că e accidentat, în timp ce Mihai Popescu și Joyskim Dawa sunt suspendați.

”Ne întoarcem în campionat. Jucăm cu Buzău, care a învins-o pe Farul. Niciun meci nu e ușor. Trebuie să arătăm foarte bine. E o ligă dificilă. Mă repet, trebuie să fim foarte concentrați.

Trei puncte vor fi foarte importante pentru noi. Meciul cu PAOK s-a terminat. Concentrarea noastră e pe campionat. Băieții știu că avem nevoie de puncte în campionat. Noi suntem concentrați pe meciul de mâine 100%.

Nu va fi disponibil (n.r. Ngezana). Dawa și Mihai Popescu sunt out și ei. Ngezana va reveni după pauza internațională”, a declarat Elias Charalambous.

Cu cele trei absența, FCSB va fi nevoită să improvizeze în centrul apărării în Superliga. Prima soluție ar fi fost Mihai Lixandru, doar că nici el nu e disponibil, din cauza accidentării grave suferite la Salonic.

În aceste condiții, Adrian Șut va face, foarte probabil, cuplu în centrul apărării cu Vlad Chiricheș.

Echipa probabilă a celor de la FCSB: Târnovanu – Pantea, Șut, Chiricheș, Panțîru – Alhassan – Ștefănescu, Tănase, Olaru, Miculescu – Bîrligea

 

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed