Mihai Stoica s-a enervat cumplit! L-a distrus pe un jucător al rivalilor. Declaraţia care l-a scos din minţi

Mihai Stoica s-a enervat cumplit! L-a distrus pe un jucător al rivalilor. Declaraţia care l-a scos din minţi. oficialul campioanei l-a făcut praf pur şi simplu pe un jucător al celor de la Poli Iaşi.

Declaraţia lui Mihai Bordeianu care a spus că îşi doreşte ca CFR Cluj să ia titlul l-a enervat pe Mihai Stoica.

Mihai Stoica s-a enervat cumplit!

Mihai Stoica a auzit declaraţia jucătorului de la Poli Iaşi, după înfrângerea suferită cu CFR Cluj, şi a răbufnit. L-a arătat cu degetul pe Mihai Bordeianu, care a anunţat că vrea ca fosta să echipă să fie campioană în Superliga.

În minutul 88, Bordeianu l-a învins pe Popa de la 11 metri. A marcat al 3-lea său stagional, dar echipa lui Dan Petrescu s-a impus, scor 2-1. „Îmi doresc să câștige campionatul”, a declarat veteranul moldovenilor. Preşedintele CA de la FCSB a reacţionat extrem de dur.

„Mi se pare ciudat că își dorește să câștige CFR Cluj campionat. Nu contează că a fost acolo. Una e «le doresc să câștige campionatul», alta e că «îmi doresc să câștige campionatul». Mi se pare foarte interesant și ciudat, cum își dorește Bordeianu pentru el ca CFR să câștige campionatul”, a declarat Mihai Stoica, în direct la Prima Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed