Elias Charalambous rupe tăcerea! Mesaj pentru vedeta sa înaintea meciului. Jucătorul, ocolit de Mircea Lucescu

Elias Charalambous rupe tăcerea! Mesaj pentru vedeta sa înaintea meciului. Jucătorul, ocolit de Mircea Lucescu. Daniel Bîrligea face senzaţie la FCSB, dar nu a prins echipa naţională.

Elias Charalambous a spus clar. Daniel Bîrligea nu are de ce să fie supărat pe Mircea Lucescu.

Elias Charalambous rupe tăcerea!

Elias Charalambous are nevoie de Daniel Bîrligea pentru a reveni pe primele locuri în Superliga. I-a transmis atacantului său să treacă repede peste neconvocare. FCSB are mare nevoie de victorie cu Gloria Buzău.

Charalambous a spus că Daniel Bîrligea nu are de ce să fie supărat și a menționat că, în opinia sa, atacantul va ajunge în lotul echipei naționale. Pentru moment însă, tehnicianul campioanei a transmis că deciziile lui Mircea Lucescu trebuie respectate.

„(n.r. despre Daniel Bîrligea) De ce să fie trist? Sigur, toți jucătorii vor să fie la națională, dar acolo e un antrenor (n.r. Mircea Lucescu) cu o foarte mare experiență, care decide cine va fi convocat. Toată lumea trebuie să îi respecte opinia.

Bîrligea e un jucător care ne ajută mult, un atacant foarte bun. Sunt sigur că la un moment dat va fi la echipa națională”, a spus Elias Charalambous.

Antrenorul campioanei a vorbit și despre accidentarea lui Mihai Lixandru. Mijlocașul campioanei a ieșit de pe teren în prima repriză a duelului cu PAOK. Va absenta pentru o perioadă lungă de timp, din cauza unei rupturi de ligamente. „L-am pierdut pe Lix, are o ruptură de ligamente. Asta e viața în fotbal. Lix este un băiat puternic, o să aibă nevoie de o perioadă lungă pentru a se recupera, dar mentalitatea lui e puternică și se va întoarce și mai puternic”, a mai spus antrenorul.

FCSB se va duela cu Gloria Buzău duminică, de la ora 21:00, pe Arena Națională. Oaspeţii sunt în mare formă după ce au schimbat antrenorul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed