Probleme mari pentru fetele lui Florentin Pera! A treia infrângere consecutivă în Liga Campionilor. Gloria Bistriţa a comis-o cu Ferencvaros

Probleme mari pentru fetele lui Florentin Pera! A treia infrângere consecutivă în Liga Campionilor. Gloria Bistriţa a comis-o cu Ferencvaros. Româncele au fost învinse sâmbătă, în deplasare, de formaţia FTC Budapesta, scor 32-28 (18-10). A fost a patra partidă din grupa A a Ligii Campionilor.

Fetele lui Florentin Pera nu au reuşit să le facă faţă unguroaicelor. Asta deşi începutul de meci a fost unul echilibrat.

Probleme mari pentru fetele lui Florentin Pera!

Principalele marcatoare ale partidei au fost Lekic 7 goluri, Dmitrieva 6, pentru FTC Budapesta, respectiv Rodriguez 7, De Araujo 6, Nocun 5, pentru Gloria. Portarul Renata De Arruda s-a remarcat cu 12 intervenţii.

În etapa a IV-a din grupa A se mai joacă meciurile dintre Metz Handball – Podravka, Krim Ljubljana – Storhamar şi CSM Bucureşti – Nykobing Falster Handboldclub.

La debutul în competiţie, Gloria Bistriţa a furnizat surpriza. Echipa lui Florentin Pera a învins campioana CSM Bucureşti, cu 30-26. Apoi, a cedat cu Metz Handball, scor 26-28, şi cu Krim, scor 30-35. Gloria rămâne cu 2 puncte.

În etapa a V-a, echipa antrenată de Florentin Pera va juca pe teren propriu, cu Podravka, în 12 octombrie. În grupa B a competiţiei joacă şi vicecampioana Rapid Bucureşti.

Primele două clasate în cele două grupe se califică direct în sferturi. Echipele de pe locurile 3-6 vor evolua în play-off, pentru alte patru locuri disponibile în sferturi, fază în care se va lupta pentru Turneul Final Four de la Budapesta (31 mai – 1 iunie). Deţinătoarea trofeului este formaţia ungară Gyor ETO, care a câştigat în 2024 al şaselea trofeu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed