Răzvan Lucescu, în vizorul grecilor! Cuvinte dure după înfrângerea cu FCSB. PAOK Salonic, în criză

Răzvan Lucescu, în vizorul grecilor! Cuvinte dure după înfrângerea cu FCSB. PAOK Salonic, în criză. Asta după ce pierduse şi în prima etapă din Europa League, contra celor de la Galatasaray.

Răzvan Lucescu are probleme la PAOK Salonic. A încasat două înfrângeri în Europa League, dar şi în campionat, 0-1, cu Aris.

Răzvan Lucescu, în vizorul grecilor!

Presa din Grecia a răbufnit după înfrângerea celor de la PAOK Salonic în faţa celor de la FCSB. Răzvan Lucescu a ieşit campiin sezonul trecut, dar acum are probleme. Lucescu nu se ferește să-și exprime nemulțumirile când vine vorba de jucători sau chiar de conducerea echipei. Presa din Grecia a dezvăluit că românul a avut doi clienți după meciul cu FCSB.

Este vorba de cei doi atacanți centrali ai echipei care sunt disponibili în momentul de față, Fedor Chalov și Tarik Tissoudali. Conform Sportime, fostul selecţioner i-a criticat după meci. Le-ar fi spus că nu își fac treaba pe care o pretinde de la ei.

Clasamente oferite de Sofascore

Ambii sunt veniți vara aceasta, așa că Lucescu a admis în același timp și că au nevoie de mai mult timp pentru a se obișnui cu stilul de joc al echipei sale. „În trecut, le-a făcut viață grea și celor din conducere când nu i-a convenit ceva. Ăsta e românul, până la urmă, dar măcar nimeni nu se poate îndoi de el”, a concluzionat sursa citată.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed