Îl ajută Marcel Ciolacu pe Gigi Becali să preia Steaua?! Anunţ clar al premierului. Mesaj şi pentru fanii echipei Armatei

Îl ajută Marcel Ciolacu pe Gigi Becali să preia Steaua?! Anunţ clar al premierului. Mesaj şi pentru fanii echipei Armatei. Şeful de la Palatul Victoria a abordat cel mai sensibil subiect din fotbalul românesc.

Marcel Ciolacu a recunoscut că este fanul celor de la FCSB. De aceea a şi intervenit pentru ca echipa campioană să poată evolua pe Ghencea.

Îl ajută Marcel Ciolacu pe Gigi Becali să preia Steaua?!

Marcel Ciolacu a explicat ce planuri are legate de brandul Steaua. Înjurat de fanii echipei Armatei pentru faptul că a ajutat FCSB să joace în Ghencea, premierul a spus clar. Nu se implică în probleme juridice.

„Doamne ferește! Cred că asta este discuția pentru că am intervenit cum mi s-a părut total corect în funcția de premier, într-o bătaie de joc. Nu ne înțelegem rostul pe care îl avem fiecare și al investițiilor publice. Eu am intervenit ca FCSB-ul să joace pe stadionul Ghencea, lucru normal. Nu pot să țin un stadion, o investiție de peste 50 de milioane de euro, captivă unei entități că așa a hotărât.

Dacă doresc cei de la Armată să facă ce vor ei cu stadionul, să găsească niște investitori privați, să-l cumpere și atunci fac ei ce vor cu el, să îl dea în închiriere. Dacă folosesc fondurile Ministerul Apărării sunt fonduri publice”, a spus Ciolacu, în podcastul lui Codin Maticiuc.

Marcel Ciolacu spune că era o nedreptate ca FCSB să nu poată juca în Ghencea, dar nu are intenția să îl ajute și mai mult pe Gigi Becali. „Mi s-a părut aberant ca să oprești o echipă să joace pe un stadion construit de statul român, aflat în administrarea Ministerului Apărării Naționale. De aici până la branduri…”, a mai spus Ciolacu.

Președintele PSD și-a asumat decizia, chiar dacă a fost puternic contestat de către Peluza Sud Steaua. „Eu mi-o iau. Ultrașii când mă prind pe la meciuri, îmi iau o placă suedeză imediat: ‘Domne, că Steaua e una’. Eu nu comentez.

Eu am crescut cu Steaua în casă. Tata era stelist și a fost ofițer de carieră. Vă dau cuvântul meu că primul pahar de vin pe care l-am băut cu tatăl meu a fost în pahare cu Steaua. Le am și acum. Aia era în casă”, a mai spus premierul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed