S-a aflat adevărul despre Emma Răducanu! Adevăratele probleme ale jucătoarei cu tată român. Verdict dur al unui specialist

S-a aflat adevărul despre Emma Răducanu! Adevăratele probleme ale jucătoarei cu tată român. Verdict dur al unui specialist. Jucătoarea care are US Open în palmares e chinuită, foarte frecvent de accidentări.

Un specialist a dat verdictul despre Emma Răducanu. Asta după ce jucătoarea cu tată român a suferit o nouă accidentare.

S-a aflat adevărul despre Emma Răducanu!

Emma Răducanu este considerată una dintre jucătoarele de viitor din circuitul mondial WTA. A câştigat deja un turneu de Mare Şlem, US Open 2021, dar accidentările i-au distrus cariera.

Sportiva cu tată român tocmai s-a retras de la turneul din Coreea de Sud. A spus că va avea nevoie de timp pentru a se vindeca și, în consecință, va rata întrecerea de o mie de puncte de la Beijing, China.

Emma Răducanu s-a retras din sfertul cu Daria Kasatkina, de la Seul. Antrenor de fitness renumit, Kieron Vorster suspectează că Emma Răducanu ar avea în jurul său doar persoane care se feresc să îi comunice un lucru clar. Jucătoarea de tenis ar avea nevoie de mai multe meciuri oficiale jucate.

Kieron Vorster crede că Răducanu ar trebui să joace mai multe meciuri oficiale pentru a-și întări corpul. Spune că expunerea la stresul competițional este o treaptă obligatorie pentru a depăși această fază bolnăvicioasă a inconstanței provocate de accidentări, conform Daily Mail.

„Nu joacă suficiente meciuri. Am văzut-o antrenându-se și pot să spun că muncește din greu. Dar poți să te antrenezi cât de mult vrei, dacă nu ai nivel de pregătire fizică la standardul meciurilor, corpul nu este întărit și destul de robust pentru a face față, meci după meci. Nu poți să reproduci condițiile de joc în antrenament”, a spus antrenorul, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed