Nora lui Laurenţiu Reghecampf a încins internetul! Imaginile care i-au înnebunit pe fani. Ce a putut să facă fosta gimnastă / Foto

Nora lui Laurenţiu Reghecampf a încins internetul! Imaginile care i-au înnebunit pe fani. S-a aflat ce a putut să facă fosta gimnastă. Următorii tinerei nu s-au mai abţinut şi au reacţionat imediat.

Sportiva celebră care i-a sucit minţile fiului lui Laurenţiu Reghecampf arată demenţial. Aceasta nu se sfieşte să-şi arate corpul superb pe reţelele de socializare.

Nora lui Laurenţiu Reghecampf a încins internetul!

Ies la iveală noi imagini virale cu nora lui Laurenţiu Reghecampf. Asiana Peng s-a căsătorit cu fiul antrenorului român pe 31 august. A postat mai multe fotografii de la evenimentul care a avut loc într-un cadru restrâns.

Luca Reghecampf şi Asiana Peng au ajuns în faţa ofiţerului de stare civilă la doi ani după ce s-au logodit. De la cununie nu a lipsit Mariana Pfeiffer, prima soţie a lui Laurenţiu Reghecampf. Ea a fost însoţită de bărbatul alături de care şi-a refăcut viaţa în Germania.

La mai bine de o lună distanţă, Asiana a postat pe Instagram o nouă imagine spectaculoasă din momentul în care i-a spus „DA” lui Luca. Cei 53.000 de urmăritori de pe contul ei de Instagram au reacţionat imediat. Mesajele primite au fost pe măsură.

„Wow, superbă!„, „Încântătoare„, „Extrem de frumoasă şi rafinată” şi „Prinţesa” au fost câteva dintre reacţiile fanilor ei. „Soţia”, i-a scris şi Luca Reghecampf. Asiana Peng va împlini în luna ianuarie 25 de ani.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Asiana (@asianapeng)

Asiana a făcut parte din lotul olimpic al României şi are 50 de medalii în palmares. Un scandal cu antrenorii Octavian Belu şi Mariana Bitang a împiedicat-o pe să ajungă la Jocurile Olimpice. Retrasă din activitate, ea a absolvit Universitatea Româno-Americană şi se ocupă de afaceri alături de Luca.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed