S-a decis soarta lui Ianis Hagi! Anunţ de ultimă oră despre tricolor. Mircea Lucescu trebuie să ştie

Ianis Hagi s-a întors la prima echipă a lui Rangers, după o perioadă în care a evoluat la echipa a doua. Mircea Lucescu trebuie să ştie ce se va întâmpla cu tricolorul în perioada imediat următoare. Internaționalul român a avut o evoluție foarte bună la echipa națională.

Ianis Hagi, tricolorul lui Mircea Lucescu a revenit la prima echipă a lui Rangers. Internaționalul român a jucat în noul sezon atât la echipa națională cât și la Rangers B. Acest lucru a contribuit la condiția fizică a mijlocașului.

Mircea Lucescu trebuie să știe!

Philippe Clement, antrenorul lui Hagi de la Rangers, a declarat că prima dată trebuie să vadă la ce nivel de pregătire se află jucătorul.
Chiar dacă belgianul a fost cât se poate de clar, presa din Scoția crede că Hagi va fi titular atunci când va reveni. Următorul meci va fi în campionat, cu St. Johnstone.

Rangers Review a făcut echipa probabilă și l-a trecut pe Ianis în banda dreaptă, acolo unde a jucat de obicei. Sursa citată se bazează pe faptul că formația din Glasgow are doi accidentați. McCausland ar fi singurul concurent al românului pe același post.

„Vestea mare a acestei săptămâni este revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă. Titularizarea românului ar bucura cu siguranță fotbaliștii echipei, dar și fanii săi, iar creativitatea sa ar fi utilă cu o echipă precum St. Johnstone, care probabil îi va face viață grea lui Rangers”, au scris scoțienii.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed