Mircea Lucescu, dat de gol! Jucătorul de la FCSB pe care l-a vrut la echipa naţională. Mihai Stoica a dat toate detaliile

Mircea Lucescu, dat de gol! Jucătorul de la FCSB pe care l-a vrut la echipa naţională. Mihai Stoica a dat toate detaliile. Este vorba despre Mihai Lixandru, fotbalistul care s-a accidentat grav în meciul cu PAOK Salonic.

Mircea Lucescu s-a interesat de starea lui Mihai Lixandru. Şi l-ar fi dorit în lot pentru meciurile din Liga Naţiunilor cu Cipru şi Lituania.

Mircea Lucescu, dat de gol!

Mihai Stoica a dezvăluit că mijlocașul Mihai Lixandru ar fi fost convocat de Mircea Lucescu dacă nu s-ar fi accidentat în meciul cu PAOK, scor 1-0. Selecţionerul tocmai a anunţat lotul pentru disputele cu Cipru, din 12 octombrie și Lituania, din 15 octombrie.

FCSB are 3 fotbaliști convocați. Este vorba de portarul Ștefan Târnovanu și mijlocașii Darius Olaru și Adrian Șut. Selecționerul s-a bucurat că poate să îl vadă la treabă pe Lixandru într-un meci de anvergură. A făcut-o, însă, o singură repriză. Fotbalistul s-a accidentat grav la finalul primei părți, iar „Il Luce” l-a consolat pe acesta după meci, conform primasport.ro.

„Săracul Lixandru s-a accidentat singur, terenul ăla era foarte ciudat. Abia a intrat la RMN, e ligamentul încruțișat antreior. A auzit o pocnitură și a simțit durere înfiorătoare, s-a speriat foarte tare. Nu știm cât va sta. Tot repeta obsesiv «nu era momentul». I-am zis «băi Lix, niciodată nu e momentul» .

Sunt puțini jucători care nu au ruptură de ligamente de-a lungul carierei. Ar fi fost convocat la națională. Am vorbit cu Mircea Lucescu înainte de meci. Chiar m-am dus să îl salut și mi-a zis «vreau și eu să îl văd pe Lixandru, că atunci nu am apucat». Azi (n.r. vineri, 4 octombrie) am vorbit din nou cu el, s-a interesat de el și chiar a vorbit cu el, l-a încurajat”, a spus Mihai Stoica.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Final incendiar în Gruia! S-a terminat CFR Cluj-Poli Iaşi. Ce au făcut oamenii lui Dan Petrescu

Final incendiar în Gruia! S-a terminat CFR Cluj-Poli Iaşi....

Răzvan Lucescu, în vizorul grecilor! Cuvinte dure după înfrângerea cu FCSB. PAOK Salonic, în criză

Răzvan Lucescu, în vizorul grecilor! Cuvinte dure după înfrângerea...

Elias Charalambous rupe tăcerea! Mesaj pentru vedeta sa înaintea meciului. Jucătorul, ocolit de Mircea Lucescu

Elias Charalambous rupe tăcerea! Mesaj pentru vedeta sa înaintea...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed