‘I-a fost frică să vină’. Jucătorul care l-a refuzat pe Gigi Becali! Oferta uriaşă făcută de patronul de la FCSB

‘I-a fost frică să vină’. Jucătorul care l-a refuzat pe Gigi Becali! Oferta uriaşă făcută de patronul de la FCSB. Latifundiarul din Pipera şi l-a dorit pe atacantul lui Adrian Mititelu, dar fotbalistul nu a vrut să audă de oferta campioanei.

Gigi Becali l-a vrut la FCSB pe Vladislav Blănuţă. Chiar a făcut o ofertă generoasă pentru patronul de la FCU Craiova.

Jucătorul care l-a refuzat pe Gigi Becali!

Gigi Becali şi l-a dorit pe Vladislav Blănuță, atacantul împrumutat de FCU Craiova la ”U” Cluj în acest sezon. Atacantul nici nu a vrut să audă. Acesta a refuzat mutarea la ”roș-albaștri”.

După ce Vladislav Blănuță a refuzat transferul la FCSB, Gigi Becali a dezvăluit care era, de fapt, planul său cu atacantul care aparține de FCU Craiova. ”Am făcut ofertă de 1,1 milioane de euro pentru Blănuță, dar nu a vrut să vină. Îl plăteam și rămânea la U Cluj, îl luam peste un an.

La ora asta nu poate la noi, dar nu a avut curaj, i-a fost frică să vină. La FCSB trebuie să ai curaj mare, să joci de frică”, a spus Gigi Becali, conform fanatik.ro.

11 meciuri a jucat Vladislav Blănuță în acest sezon la ”U” Cluj unde a reuşit patru goluri și o pasă de gol. Cota atacantului este de 800.000 de euro, potrivit Transfermarkt.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed