Scandal uriaş după meciul celor de la FCSB! Un fost mare arbitru a dat verdictul. Darius Olaru nu trebuia eliminat

Scandal uriaş după meciul celor de la FCSB! Un fost mare arbitru a dat verdictul. Darius Olaru nu trebuia eliminat. Campioana a dat lovitura pe terenul celor de la PAOK Salonic. A învins, scor 1-0, dar şi-a pierdut căpitanul.

Darius Olaru a fost eliminat. Astfel, FCSB va juca, cel puţin meciul cu Rangers, fără căpitanul ei.

Scandal uriaş după meciul celor de la FCSB!

Adrian Porumboiu a dat verdictul. Fostul arbitru consideră că Sascha Stegemann, deși acoperit de regulament să dea galben, ar fi trebuit să judece faza în spiritul legii, ci nu ad litteram, conform fanatik.ro.

„O impresie generală e că a încercat să fie cât mai exact (n.r. arbitrul). Și n-am putea să spunem că până la faza cu Olaru au fost faze în care a dezavantajat-o pe Steaua, ar fi incorect.

Dar, cu atâta scrupulozitate a interpretat toate fazele, mai puțin cea cu Olaru. Dacă era atent, vedea că prima dată a fost un fault. A continuat, a ajuns jos. Acel henț pe care l-a făcut căzând nu oprea un atac. După părerea mea, e o greșeală. Greșit, greșit, greșit!

Prima dată a greșit arbitrul. Pe urmă, dacă vedeți faza, Olaru a avut un atac prelungit. A continuat, s-a întors. Era într-o stare de extenuare ca și efort fizic. Aavut atâtea posibilități să joace mingea altfel decât s-a întâmplat nefericit să se întoarcă, să se răsucească și apoi să cadă cu mâna pe minge.

În contextul jocului și al deciziilor pe care le-a luat pe toată durata partidei mi s-a părut anapoda decizia arbitrului acolo. El trebuie să vadă că nu orice henț are intenția de a opri o fază de atac. El vine după niște faulturi care au fost succesive. L-au ținut, s-au și ținut, au fost reciproce.

Olaru era în posesia balonului, deci el nu avea de gând să faulteze sau să joace mingea cu mâna. S-au împins, l-a împins, s-au ținut. Niciodată nu se dă al doilea galben acolo. Nu e o fază clară de galben. A mai interpretat câteva faze și în favoarea Stelei, tot la fel niște faulturi mărunte pe care nu le-a dat și altele pe care le-a dat.

În linii mari, exceptând această fază cu Olaru, nu te poate duce gândul că arbitrase cu câteva zile un meci din campionatul grec și ar fi rămas mai mult acolo în Grecia decât ar fi fost normal. Una peste alta, s-a străduit. E o greșeală care nu trebuia să se producă.

Clasamente oferite de Sofascore

Vedeți și la Olaru, un jucător de mare valoare nu se duce… S-a băgat acolo între ei. Era 1-0, putea să găsească orice altă rezolvare. S-a întors dintr-o fază în care era perpendicular pe poartă. Jucătorul grec l-a jenat, un fault pe care putea să-l dea. O busculadă reciprocă, dar nu e de galben”, a declarat Porumboiu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed