Urmaşa Simonei Halep a dat lovitura! Gabriela Ruse, în finală la Hong Kong. Cele două românce, aproape de trofeu

Urmaşa Simonei Halep a dat lovitura! Gabriela Ruse, în finală la Hong Kong. Cele două românce, aproape de trofeu. Perechea formată din Ruse şi Monica Niculescu sunt aproape de a câştiga un turneu important.

Urmaşa Simonei Halep şi Monica Niculescu s-au calificat, sâmbătă, în finala probei de dublu din cadrul turneului de categorie WTA 125 din Hong Kong.

Urmaşa Simonei Halep a dat lovitura!

Monica Niculescu şi Gabriela Ruse au trecut în semifinale de echipa Ulrikke Eikeri/Fang-Hsien Wu (Norvegia/Taiwan), cap de serie 1, scor 6-2, 6-7 (2), 10-4. Meciul a durat o oră şi 51 de minute.

În finală, Niculescu şi Ruse vor evolua în compania perechii japoneze Nao Hibino/Makoto Ninomiya. Premiul pentru accederea în finală este de 4.300 de dolari şi 81 de puncte WTA.

La turneul din Hong Kong a jucat şi Simona Halep. După o victorie importantă în primul tur, fostul lider mondial WTA a fost eliminată în turul secund. Nu a avut nicio şansă cu rusoaica Anna Bloinkova. Aceasta a învins-o pe Halep în minim de seturi, 6-2, 6-1, în doar 63 de minute de joc.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed